Registrujte se za potpuni pristup forumu!!! 
HomePortalCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Pravila Foruma

Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin


Posts : 8
Join date : 2009-08-17

PostSubject: Pravila Foruma   Mon Aug 17, 2009 4:44 pm

- Forum je mesto susretanja ljudi različitih mišljenja, tako da je tolerancija veoma važna. Ponašajte se prijateljski i tretirajte svakog sa osnovnim poštovanjem. Imajte na umu da se o ukusima ne raspravlja.

- Prilikom otvaranja nove teme postarajte se da ona bude u odgovarajućoj sekciji (sobi) i da sadrži odgovarajući naslov. Naslov je jako bitna stvar, ukoliko želite da vam neko odgovori na poruku. Nemojte postvaljati nedefinisane naslove.

- Pisanje isključivo velikim slovima (ALL CAPS) se u internet komunikaciji smatra vikanjem, pa je samim tim nedozvoljeno, kako u naslovu tema, tako i u samim porukama.

- Spamovanje je nepoželjno, kao i poruke bez ikakvog smisla. Pišite cele rečenice i odgovarajte na temu ukoliko imate šta da kažete. Ukoliko sadržaj poruke nije u skladu sa temom u kojoj se nalaz,i ta poruka biće obrisana od strane Moderatora. Svako namerno spamovanje biće kažnjavano.

- Spamovanje putem privatnih poruka (private messages) je zabranjeno.

- Zabranjeno je vređanje ostalih korisnika foruma kao i iskazivanje mržnje i netrpeljivosti prema rasnoj, verskoj, nacionalnoj, političkoj i drugim oblicima društvene pripadnosti. Osim toga zabranjeno je davanje linkova do web strana sa zabranjenim sadržajem.

- Nije dozvoljeno registrovanje više naloga. Korisnik može imati samo jedan nalog. Registrovanje dodatnih naloga može prouzrokovati brisanje prvog (i svih ostalih) naloga.

- Zabranjeni su uvredljivi nickovi (imena) korisnika.

- U slučaju da vam se neka tema na forumu ne sviđa ili nije u skladu sa pravilima foruma, zaobiđite je ili je prijavte urednicima foruma

- Obavezno linkove foruma,slika itd stavljaj te u CODE tag!
Back to top Go down
View user profile http://gotsmack-team.forumotion.net
 
Pravila Foruma
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Generalno :: Pravila !!!-
Jump to: